Consult - Huisbezoek binnen Nederland

Voor een eerste bestelling is het wenselijk om samen met onze ProtectCare ervaringsdeskundige cliëntinformatie te delen. Neem contact met ons op voor een telefonisch consult of het maken van een afspraak op de thuis-locatie. Tijdens het consult zullen wij, samen met u, de gedragsproblematiek bespreken om tot een juiste oplossing te kunnen komen.

Bij een huisbezoek laten wij voorbeelden van Anti-scheur kleding, as-stoffen en kleuren zien. De kleding kan eventueel ook ter plekke worden doorgepast. Ook worden door ons de benodigde maten secuur opgemeten.

Aan de hand van het consult/bezoek wordt er een officiële prijsopgave/offerte gemaakt die u wellicht bij de verzekering kunt indienen.

De kosten voor een consult in Nederland zijn: € 75,00   (voor België en Duisland: prijs op aanvraag)

"Op zicht" zending binnen Nederland

Het is mogelijk bij ProtectCare een Anti-scheur pas-model aan te vragen.

Neem contact met ons op om door te geven welk Anti-scheur pasmodel u zou willen doorpassen.
***Hiervoor hebben wij enkele maten nodig***

Het pakket wordt met PostNL naar u toe verstuurd, voorzien van ProtectCare retouradres. Graag ontvangen wij de AS-artikelen (in oorspronkelijke verpakking) binnen 4 (werk)dagen van u retour. Mocht het pakket kwijt raken of worden AS-artikelen beschadigd, dan brengen wij dit in rekening. Behandel de spullen met zorg en verstuur het pakket inclusief track&trace.

De kosten voor een "op zicht" zending bedragen € 35,00

  • Kosten voor elk kwijtgeraakt AS-artikel: € 1000,00
  • Beschadiging van een AS-artikel: op nacalculatie