Anti-scheur Pak

Prijzen vanaf €186.95

Scheurvast – Bijtvast – Brandvertragend – Ademend – Hypoallergeen
Anti-scheur Pakken zijn een vrij definitief middel om bepaalde gedragsstoornissen aan te pakken. Het pak is uit één stuk en kan door middel van een lange (YKK)rits op het rugpand worden aan- en uitgetrokken. Om de ritssluiting tegen trekkrachten te beschermen worden er 2 strookjes stof aan beide kanten van de rits gestikt die kunnen worden voorzien van klittenband of een drukknoop. Wanneer er sprake is van fixatie zitten in plaats van de strookjes stof, sterke kunststof bandjes waarin een metalen ring is geslagen. Hierdoor kan een magneetslot worden gestoken.

AS-Pakken zijn aan de achterkant voorzien van een lange sterke YKK ritssluiting van ca. 70 cm. lang.
De ritssluiting kan op verschillende manieren worden verzekerd/gefixeerd.
Alle naden zijn extra sterk verwerkt en met speciaal Serafil garen (door)gestikt.
Rondom de hals/nek verwerken wij een dubbel halsbeleg voor extra versteviging.

Maten:
ProtectCare AS-kleding wordt op maat gemaakt! De door u opgemeten maten worden nauwkeurig in onze grondpatronen opgenomen. Hierdoor kunnen wij een perfecte pasvorm garanderen.
Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.
* Wanneer u voor de eerste keer onze artikelen wilt bestellen, is het raadzaam om vooraf hierover telefonisch contact te hebben.

Anti-scheur stoffen:
Het is van groot belang dat een juiste stofkeuze kan worden ingezet. ProtectCare verwerkt daarom diverse soorten/kwaliteiten anti-scheur stoffen. Functionaliteit en comfort staan bij ProtectCare hoog in het vaandel!

Niveaus Anti-scheurstoffen:
Categorie  01 – Licht scheurgedrag
Categorie  02 – Sterk scheurgedrag
Categorie  03 – Zeer sterk scheurgedrag
Categorie  04 – Extreem sterk scheurgedrag